23 Eylül 2009 Çarşamba

Bilgisayar Fiyatları


Bilgisayar, laptop ve bunların parçaları için fiyat çözümlemesine çoğu zaman gereksinim duyarız. Bunu ise genellikle internet üzerinden yaparız. Çünkü internet üzerinde bulunan çevrimiçi (online) mağazalar çoğunlukla daha ucuz oluyor. Ayrıca evimizin rahatlığında binlerce bilgisayar ürününü kolayca inceleyebiliyoruz.

Bilgisayar fiyatlarını incelerken, güncel ve güvenli rakamlar, veriler elde etme gereksinimi duyuyoruz. Sizin için bilgisayar fiyatlarını bulabileceğiniz siteleri araştırdım.

Öncelikle belirtmek isterim ki gerçek mağazalardan farklı olarak çevrimiçi bilgisayar alışveriş mağazalarında fiyatlar arasında çok büyük farklar bulunmuyor. Çünkü satış yapanlar diğer mağazanın bir tık, saniyeler uzağında olduğunu biliyorlar.

Bilgisayar Fiyatlarını Öğrenmek İçin Çevrimiçi Mağazalar

Bilgisayar Fiyatları

Hepsiburada.com

Hepsiburada.com, infoshop.com.tr’nin Doğan Holding tarafından 2007 yılında alınarak D-Market Elektronik Hizmetler Tic. A.Ş. bünyesine geçmesiyle çevrimiçi mağazacılıkta Türkiye liderliğini ele geçiren, birçok kategoride ürün satışıyla, geniş bilgisayar ve elektronik ürünler yelpazesiyle göz dolduran sanal bir mağazadır. Ürün ve fiyatları incelemek için bilgisayar kategorisine buradan ulaşabilirsiniz. Mağazada kredi kartı, banka havalesi ile ödeme seçenekleri bulunmakta. Ürünleriniz temin süresi dışında 1 gün ile 1 hafta arasında seçtiğiniz kargo şirketiyle size ulaştırılıyor.

Bu alanda daha fazla çevrimiçi (online) tabanlı mağazayı tanıtmak isterdim. Ancak yıllar içinde kimi Tmsf (örn: bidolu.com) tarafından el konularak, kimi güvenlik açıkları nedeniyle, kimi ise piyasa şartlarına ayak uyduramayarak eridi.

Gerçek Mağazaların Sanal Şubelerinden Fiyat Alın

Neyse ki online mağazalar konusunda bulunan sıkıntı gerçek mağzaların sanal şubelerinde bulunmuyor.

İstanbul Bilişim

23 yıllık tecrübesi, özellikle laptop (dizüstü) bilgisayar alanındaki ürün-marka-model çeşitliliği, sanal reklama ayırdığı bütçe ile bilgisayar ve laptop bilgisayar fiyatlarını takip edebileceğiniz bir mağazadır. Sanal şubesine buradan ulaşabilirsiniz.

Vatan Bilgisayar

1983 yılından bu yana gerçek mağazalarla hizmet veren Vatan Bilgisayar A.Ş, Adana, Bursa, İstanbul, Antalya, Ankara ve Kayseri’de bulunan şubeleriyle birlikte bilgisayarları, laptopları, elektronik cihazları inceleyebileceğiniz bir sanal mağazaya sahip. Buradan Vatan Bilgisayar’ın web sitesine erişebilir, bilgisayar ve diğer ürünlerin fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

Teknosa

Sade tasarımı, sık uyguladığı kampanyaları ve uzun taksit olanaklarıyla görülmeye değer mağazalardan biri de Teknosa. Teknosa’nın web sitesine buradan erişebilirsiniz. Sanal mağazalarındaki ürün çeşitliliğini biraz daha artırmaları gerekiyor. Eğer olanağınız varsa gerçek mağazalarından birini de ziyaret edebilirsiniz.

Diğerleri

Casper, Vestel, Arçelik sitelerinden de bilgisayar fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

Aradığınız Ucuz veya İkinci El Mi?

Eğer ikinci el veya ucuz bilgisayar arıyor ve fiyatlarını merak ediyorsanız iki büyük çevrimiçi mağazadan fiyat/özellik karşılaştırması yapabilirsiniz. Birisi yakın zamanda ikinci elin dünya lideri Ebay tarafından satın alınan Gittigidiyor.com diğeri ise Sahibinden.com web siteleri. Bu sitelerde, ellerindeki ikinci veya ilk el ürünleri satmak isteyen kişi ve kurumlar belirledikleri bir fiyattan veya alt/üst limitli arzda bulunuyorlar. Siz ise açık arttırma usulüyle bu ürünleri satın almaya çalışıyorsunuz. Eğer aklınızda bir ürün varsa bu ürünün ikinci el fiyatlarını bu sitelerden inceleyebilirsiniz.

Online Mağazalar ve Alışveriş

Fiyat Karşılaştırma Siteleri

Alıcılarla satıcıları en iyi fiyatta buluşdurma amacı taşıyan siteler son birkaç yılda oldukça çoğaldı. Bu sitelerden de bilgisayar fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz. Ancak unutmayınız ki güvenilir bir mağaza ve sorunsuz bir ürün iyi bir fiyattan daha değerlidir. Bu sitelerden bazıları; Nekadar.com , Cimri.com , Akakce.com‘dur.

İyi alışverişler.

Yesilcimen.com

0 yorum:

Yorum Gönder